Jeg har brukt Ame Pure og angrer ikke et sekund! Min erfaring

Har slitt med uren hud siden tenårene,  med store porer, ujevn hudfarge, pigmentflekker og arr og har en blandingshud.
Har vært i den store "hudpleiejungelen" på jakt etter produkter som virker og gir raske resultater, samt behandlinger hos hudpleier, uten hell.
Helt til jeg tok sjansen på Ame Pure sin CIT face roller og collagen Therapy gel, og jeg angrer ikke et sekund.
Behandlingen har så langt gitt meg mindre porer, jevnere hud, merker også bedring på svarte prikker. Så all ære til denne behandlingen. Vet ikke hvor mange tusenvis av kroner jeg har brukt på behandlinger og hudpleie produkter. Og bare en' eneste av mine produkter jeg har brukt før koster jo mer enn orginalprisen til hele behandlingen til Ame Pure.
Jeg er tidlig i startfasen av behandlingen med CIT face roller og ame pure collagen therapy gel, men endelig har jeg funnet mitt produkt, mine to BFF. Og jeg gleder meg til å se videre resultater fremover.
Siden jeg allerede ser forskjell da jeg er i startfasen av behandlingen, anbefaler jeg trygt Ame pure CIT face basic til alle med hudproblemer.
Hilsen
Hege 35 år fra Bergen#amepure #dermaroller #citroller #kviser #arr #aknearr #erfaring #resultater #erfaringmedamepure #CITfaceroller #skinroller #skinroller #kjøpedermaroller #hudormer #storeporer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar