WOW!! Det var det første jeg tenkte etter jeg hadde prøvd âme pure CIT Face Roller!Jeg får ikke rost dette produktet nok!! 

WOW!! Det var det første jeg tenkte etter jeg hadde prøvd amè pure CIT face roller og collagen therapy gel. Jeg ble litt fristet når jeg leste om produktene på Facebook. Men det satt langt inne å bestille og prøve produktene selv. Jeg luftet det for mamma at jeg ønsket meg dette til jul. Gjett om jeg ble glad når jeg åpnet pakken min på julaften!!!

Jeg har slitt veldig med huden min. Kviser som har satt sine spor i ansiktet, store porer, rød og irritabel hud, eksem og ugjevn hud. Jeg var nødt til å sparkle ansiktet for at sminken skulle se ok ut. Jeg har prøvd det meste av produkter, tabletter, kjemikaler og behandlinger for å få minsket mine problemer med huden. Lite eller ingen bedring. Jeg har vært inne på tanken å prøve laser, men med min sensitive hud ville de ikke anbefale meg slik behandling.

Etter første behandling med CIT face roller og collagen therapy gel ble jeg overrasket! Fikk en jevnere og glattere hud, jeg så forandringer på arrene i ansiktet. KUN etter en behandling! Nå har jeg vært igjennom 4 behandlinger og allerede fått så gode resultater. Jeg ser virkelig frem til å se resultatene etter 4-8 uker! Jeg har veldig sensitiv hud, så jeg var litt redd for at jeg skulle se ut som en kjøttkake. Collagen terapy gel etter behandling roer ned og huden føles verken tørr eller fet. Dette er et produkt jeg lett kan anbefale til alle som måtte ønske å forbedre sin hud. Ikke minst SÅ billig! Rull'n ut med amè pure!!! ;.)


Bestill din egen âme pure® behandling HER 
#amepure #aknearr #kviser #storeporer #hudormer #fethud #rynker #pigmentflekker#dermaroller #Collagen #Norge #nyhud 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar