Min erfaring med Ame pure CIT Face Roller- Jeg deler mine FØR og Etterbilder

Jeg er en av dem som gikk gjennom tenårene med 2-3 kviser og helt fin hud til tross for dårlig kosthold og stress. Jeg var en av de heldige, men  dessverre skulle det vise seg at det ikke varte evig. Så godt opp i 20-årene fikk jeg et kviseproblem uten sidestykke, selvbilde dalte mildt sagt når de små tytene klatret frem fra porene i huden. Jeg følte meg ikke bra, og huden så ikke bra ut. Jeg ble satt på medisiner som tok vekk det værste, men dessverre var huden blitt stygg og hullete, og det poppet stadig opp små troll som forsuret hverdagen min.
Siden det ikke er noe fasit for hvordan huden oppfører seg kom jeg frem til at jeg kunne rulle hver tredje dag, og etter noen uker kunne jeg se forskjell på huden. Mange av de små arrene etter kviser bleknet bort, og til en forandring var huden myk når jeg strøk over den.
De 10minuttene jeg bruker hver tredje dag faller inn i kategorien "god bruk av tid", for jeg føler meg absolutt bedre når huden ser bra ut. Litt forfengelig må jeg jo være.


Etter behandling har jeg oppdaget at huden min takler sminke bedre, og det er helt slutt på eksemet jeg alltid fikk når jeg hadde brukt sminkefjerner. Det er blitt mindre kviser og de 2-3 som dukker opp en og annen gang kan jeg fint leve med. Mange av de stygge arrene er nesten helt borte og noen "sint-rynker" i pannen er nesten helt borte. Og det vil jeg påstå er et strålende resultat.
Hilsen Yvonne Jensen 
#amepure #citroller #dermaroller #kviser #arr #rynker #linjer #pigmentflekker #nyhud #erfaringer #glød #nupper #aknearr #kvisearr #skinroller #faceroller 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar