Dere ser kanskje at huden min er mye jevnere og penere?

Jeg bruker Ame Puré CIT Face roller kanskje en gang i uken sånn som huden min er nå. 
I begynnelsen var jeg ganske skeptisk til om dette ville gi resultater eller ikke. Men nå har jeg samlet en liten liste med forbedringer som jeg har merket.

Huden er smidigere og fastere. Dette er kanskje det punktet jeg har merket mest forbedring på. Jeg føler at huden min endelig er litt ung igjen.
Jeg har mye mindre utbrudd i huden. Jeg har merket utrolig forbedring i huden min når det kommer til kviseutbrudd. Jeg har nålet en del da jeg har merket at det kunne komme kviser under huden, og det tror jeg har forebygget en del.
Jeg har fått en jevnere hud og hudfarge. Jeg føler at flere at "rynkeområdene" som i panna og mellom brynene har blitt mindre, i tillegg til at arrene mine kan ha lysnet.

Collaen Therapy Gel har fått en ny formula, og den syntes jeg var skikkelig god nå! Huden ble super myk etter påføring - så den likte jeg veldig godt!


Her har dere et før og etter bilde fra første dag med produktene, og nå-bildet. Dere ser kanskje at huden min er mye jevnere og penere? Jeg har enda ikke fått testet kroppsrolleren, men det tenker jeg er neste steg. Jeg har nok av problemområder som jeg må ta meg av. 

Vil dere prøve samme behandling som meg? Velg 0,5mm lengde HER

Følg oss på Instagram @amepurebeauty #amepure#amepure #dermaroller #citroller #kvisefri #rynkefri #aknearr #naturlig #myk #hud #blogg #skjønnhet #beauty


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar