Lurer du på hvordan jeg klarte å fjerne strekkmerkene mine hjemme? Se her!

Sunniva Pollestad Haugland har nå testet Triple Multiplex behandlingen på strekkmerkene hun hadde på bakside lår med flott resultater. Her er hennes ærlige tilbakemelding som hun publiserte på bloggen sin for få dager siden.

Jeg vil gjerne forklare siden jeg veldig ofte får spørsmål ute blant folk, på facebook og her når jeg blogger om det hvordan amepures Triple Multiplex Cellulite og strech marks behandling fungerer. Det er i grunnen ganske genialt og ikke minst logisk om du spør om min mening! 

Mange spør meg når jeg møter dem: Helt ærlig, fungerer det? Eller skriver du det bare fordi du er sponset? Jeg har det samme svaret hver gang og jeg forteller at huden min er noe jeg selv har slitt med i årevis, spesielt i ansiktet, det er et såpass sårt tema for meg og det at en behandlings metode faktisk funket betydde og betyr mye, derfor ville jeg aldri gitt andre med samme problemer falske forhåpninger om jeg faktisk ikke syntes det funket noe særlig. Jeg holder enda på med behandlingen på lårene mine og huden har definitivt blitt bedre og strekkmerkene mine er nesten borte, før var de synlige, til og med på bilder. Nå har de blitt såpass jevne og lyse i forhold til før at de ikke synes på bilder engang. Det samme gjelder for huden i ansiktet, jeg kunne faktisk ikke legge ut et uretusjert bilde uten å skjemmes, nå gjør jeg det hele tiden, selv om noen arr kan synes litt er det ingenting i forhold så det gjør meg svært lite. Det er heller ingen som kommenterer det lenger! 

For dere som sliter med strekkmerker og cellulitter er behandlingen jeg har brukt tilgjengelig å kjøpe HER!  ( Har brukt 1.00mm lengde på nålene. )
Nedenfor ser dere et bilde av mine resultater, når jeg er helt ferdig legger jeg ut flere bilder! 


Informasjon:
âme pure® kan nå tilby deg en revolusjonerende hjemmebehandling, som du før bare kunne gjøre på en hudklinikk! Dette er en klinisk dokumentert hudbehandling som er drevet frem av forskning og vitenskap. GEL og CRÈME sin avanserte formulering med hele 14% aktive ingredienser kombinert med CIT Body Roller vil redusere både strekkmerker, cellulitter og kropps arr og gir et langvarig resultat. Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%. Det er nettopp dette som gjør at produktene gir så utrolig gode resultater. Studier viser nemlig at opptaket av GEL og CRÈME faktisk kan bli opptil tusen ganger bedre når du påfører disse produktene rett etter at du har brukt CIT Body Roller!!! Erfaring viser at 80% av alle âme pure® sine kunder er meget fornøyd med resultatet. Avhengig av hvor dype og gamle strekkmerkene dine er, viser deres erfaringen at du får ca. 50% reduksjon av strekkmerker etter kun 8 uker behandling. Hvis du repeterer behandlingen vil strekkmerkene reduseres ytterligere. Noen opplever opptil 80% reduksjon av strekkmerkene etter kun 8 ukers behandling.

#dermaroller #original #bodyroller #skinroller #resultater #før og etter #amepure #strekkmerke #cellulitter #arr #CITRoller #dokumenter effekt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar