Jeg stod bare å måpte, strekkmerkene forsvant! Dette funket! Triple Multiplex behandlingen fra amepure

Vi fikk en hyggelig melding på vår facebookside med denne kommentaren fra en kunde:

Trodde aldri eg sko få tebake sjøl tillitten!! Har kje gått i bikini siden 2012!! Nå trenge eg kje å "gjømma" kroppen ! Tuusen takk

Hei! Jeg var egentlig fornøyd med kroppen min, helt til svangerskapet . Etter det har jeg hatt så dårlig selvtillitt, med sinnsykt sterke og mye strekkmerker. Dette har ødelagt mye for meg. Både humøret og det å kunne bade offentlig var ikke ett tema.
Da jeg hørt om Triple Multiplex behandlingen som kunne redusere/ fjerne strekkmerkene, kastet jeg meg i det å bestilte. Jeg hadde sett en del bilder av andre at dette funket. Har prøvd mange typer kremer og kjerring råd uten hell. Men bare etter noen dagers bruk av CIT Body Rollen, så kunne jeg se forskjell! Jeg sto bare å måpte ! Dette funket !!!!! :) :) :) Jeg har anbefalt flere av vennene mine å de har blitt like fornøyd som meg :)  selvtilliten er så mye bedre å endelig trenger jeg ikke å føle at jeg må gjemme kroppen min ! Tusen tusen takk ! :)

PS! Har ikke tatt bilder før selve starten, da jeg ikke hadde behov for minner av slik jeg så ut. Men har tatt fra ca midten av behandlingen og slutten.

Hilsen Pia Olsen fra Haugesund

Vil du prøve samme behandling som Pia Olsen? Da bestiller du behandlingen HER og velger 1.00mm lengde på nålene.
Følg oss på Instagram @amepurebeauty 


Bildet er sendt inn av kunden selv


#CIT roller #amepure #triplemultiplex #strekkmerker #fjerne strekkmerker #cellulitter #kroppsarr #løs hud #dokumentert effekt  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar