Fjern strekkmerkene du også. Før og etterbilder med amepure Triple Multiplex behandling

Innlegget er lånt av Kristina Valerievna

Etter jeg skrev mitt første blogg-innlegg om produktene til AmePure som jeg selv begynte å bruke for flere måneder siden så har mange kontaktet meg både på mail og her på bloggen for å høre hvordan det har gått med behandlingen og om den har fungert, og jeg kan love dere at det har den faktisk! Jeg var litt i tvil i starten da jeg begynte, og jeg var heller ikke så flink til å følge opp behandlingen, men etter å ha brukt den en stund så ser jeg merkbart forskjell. Strekkmerkene mine har blitt mye mindre synlig enn hva de var tidligere. Jeg er SUPER FORNØYD! (Se før og etterbilde lengre ned)


Mange lurer på hvordan de skal utføre behandlingen. Det kan dere lese om på nettsiden til AmePure men jeg forklarer det gjerne også her. 

1. Huden skal være ren, tørr og gjerne desinfisert før du bruker rolleren.
2. Rull nålene over problemområdet 5-6 ganger eller mer både frem og tilbake og på kryss og tvers.
3. Påfør GEL.
4. Skyll rolleren i lunkent vann og desinfiser med sanitizer spray som bør kjøpes med og la den tørke til neste bruk.
5. CREME skal brukes uten om behandlingen. For eksempel dersom du ruller på kvelden og bruker GEL etter du har rullet så kan du smøre området med CREME dagen etter.

Noen kjøper kopi rollere fra Kina på ebay og finn fordi dette er billigere. Dette frarådes på det sterkeste, da det er for mange nåler, nålene er av feil materiale og du MÅ ha hudpleie produkter som er utviklet for denne behandlingen. Du vil ikke få i nærheten av gode resultater hvis du ikke har kremene som følger med.
Slike billigrollere vil for det første ikke gi gode resultater. Så mange nåler av feil materiale kan gi skader i huden som inflammasjoner, arr, blemmer og utslett. Det finnes absolutt INGEN dokumentasjon på slike rollere. Derfor fraråder en rekke internasjonale eksperter mot å bruke kopi rollere.
Husk at det er huden din det er snakk om. Er det verdt å spare noen hundelapper hvis du ødelegger huden din?? Det verste er rollere til ansikt med over 500 nåler. Det skulle rett og slett ikke vært lov å kjøpe slike farlige kopier sier Fagansvarlig i âme pure®
Vil du prøve samme behandling som meg så finner du den HER

Det ene bildet er tatt i slutten av mars og det andre bildet er tatt i juni. Bildene er helt uredigert! Jeg var ikke fult så brun eller orange vil jeg kanskje heller kalle det som det ser ut som på det første bildet, men strekkmerkene var såpass store som dere ser på bildet, men etter jeg brukte Cit Body Roller ble strekkmerkene mye mindre i størrelse, og enda mindre synlige. Jeg må si at jeg synes at det er ganske sprøtt for når jeg sammenligner bildene nå så ser jeg virkelig forskjell!

Noen spørsmål jeg har fått om Cit Body Roller:

Gjør det vondt å bruke rolleren?
Det er ikke behagelig og jeg skal ærlig si at jeg synes det gjør litt vondt, men jeg pleier å være ganske rask når jeg bruker den og med en gang man er ferdig å rulle så går "smerten" over. Må vi ikke lide litt for skjønnheten? Haha!

Blir man rød lenge etter behandlingen? 
Jeg pleier å rulle på kvelden så jeg er gjerne litt rød dagen etter, men kremen som brukes til er med på å roe ned huden. Det er IKKE farlig at huden blir rød og litt øm etter behandling. Det er helt naturlig ettersom man stikker bittesmå hull i huden.

Hvilken lengde bruker du på nålene?
Jeg bruker 1.00 mm. Denne lengden gir best effekt på strekkmerker!

Har du fått arr av å bruke Cit Rolleren? 
Nei det har jeg ikke. Cit rolleren skal fjerne arr, strekkmerker og celulitter, ikke gjøre så du får det.

Har du fått infeksjoner ved bruk av rolleren?
Nei det har jeg ikke!

"De tusenvis av hullene som CIT Body Roller lager i huden skaper en unik mulighet til at aktive kosmetiske ingredienser kan tas opp i huden. Studier viser at opptaket faktisk kan bli opptil tusen ganger bedre ved bruk av både rolleren for så kremen, enn dersom man kun benytter seg av kremen med ingrediensene på en normal hudoverflate. Derfor har âme pure® utviklet Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL og CREME, som inneholder 4 aktive ingredienser som utgjør hele 14% av produktet. Normalt inneholder lignende preparater kun 1- 3%. Det er nettopp dette som gjør at våre produkter er så effektive som de er. De 4 aktive ingrediensene har dokumentert effekt i i til sammen 10 studier." Sier AmePure!

Cit Body Roller kan brukes for å minske strekkmerker, arr og celulitter. Eller dersom du  har store porer, linjer, kvise arr, rynker, grov hudstruktur, hårtap eller pigmentflekker kan du bruke behandlingen for ansiktet HER

Vil du prøve samme behandling som meg så finner du den HER!

Du kan se flere FØR og ETTERBILDER HER

AmePure har gratis frakt  og rask levering!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar