Kundeopplevelse og erfaring med CIT Body Roller/ Triple Multiplex behandling fra amepure.com

Da jeg ble gravid med gutten min som 23 åring, var jeg rask med å kjøpe inn masse kremer som skulle motvirke strekkmerker. Jeg var livredd for å få strekkmerker og jeg hadde sett mange andre damer med huden full av disse strekkmerkene. Jeg smurte meg morgen og kveld med alle disse dyrene kremene jeg hadde kjøpt I hele svangerskapet. Det gikk fint helt frem til de siste ukene da hele magen sprakk og strekkmerkene bare fortsatte og vokse. Da jeg fødte ca en uke etter termindato var magen min full av røde og irriterte strekkmerker og det var noe jeg tok veldig tungt. Kremene hadde ikke fungert, noe som kanskje er forståelig I og med at det er huden under som sprekker og ikke det øverste hudlaget.

Etter et par uker så jeg en annonse på facebook som skulle gjøre både strekkmerker og cellulitter ganske mye bedre. Jeg må innrømme at jeg hadde mine tvil, men fordi dette hadde blitt et så stort kompleks for meg ville jeg prøve. Jeg leste om andre damer som skrev det hadde fungert for dem, og jeg bestemte meg raskt for å bastille pakken som heter “Triple Multiplex Cellulite og Stretch Marks behandling”. Jeg mailet litt frem og tilbake med produsenten hvor de sa at det var lurt å ikke vente for lenge for jo ferskere strekkmerkene var desto enklere var de å behandle. Behandlingen skulle vare 2 måneder og jeg var spent da den kom i postkassen. Jeg var litt redd det skulle gjøre vondt da jeg så det var 400 nåler som skulle inn i huden, men man må lide for skjønnheten tenkte jeg.

Jeg satte igang, først desinfisere jeg området på magen hvor jeg ville det skulle forbedres. Derretter rullet jeg over med
CIT Body Roller både opp ned og fra side til side. Nålene jeg brukte var størrelse 0.75. Etter jeg hadde gjort dette smørte jeg meg med gelen Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy GEL. Hver morgen smørte jeg meg med Cellulite & Stretch Marks Induction Therapy CRÈME”. Etter bare en behandling (en dag) ble området mye bedre og jeg kunne tydelig se en forskjell. Jeg ble overrasket. Jeg gjentok behandlingen 2-3 ganger med 2 dagers mellomrom, og hadde deretter 1 ukes pause. Dette gjorde jeg i 2 måneder. Etter disse månedene kunne jeg virkelig se at det var forbedring. Venner og familie som hadde sett meg før sa strekkmerkene var tydelig forbedret og jeg er kjempe fornøyd.

Strekkmerkene vil aldri forsvinne helt og det har jeg godtatt. De er et stort arr fra da jeg gikk gravid med min nydelig sønn og det er helt greit. Men det å kunne gjøre dem litt mindre synlig betyr en del for mitt eget kroppsbilde.

Dette er noe som fungerte for meg og mange andre damer med samme problem og jeg er strålende fornøyd. Nå vil jeg fortsette med enda en behandling og jeg gleder meg til å se resultatet!


- Marie Hetland, 24 år, Stavanger


Triple Multiplex behandlingen for strekkmerker og cellulitter kjøpes kun hos âme pure™ www.amepure.com 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar