Jeg ser nesten ikke noe til strekkmerkene lenger. Helt sykt! Erfaringer med Triple Multiplex fra âme pure™

Vi fortsetter å dele tilbakemeldinger og erfaringer som flere og flere kunder sender inn til oss. Tusen takk for at dere synes det er greit at vi deler dette med andre, som er nysgjerrig på å teste Triple Multiplex hjemmebehandlingen.

Jeg har nylig begynt med Triple multiplex  behandlingen og er super fornøyd!
Jeg skulle egentlig starte med laserbehandling for strekkmerkene mine etter graviditeten, men tenkte å prøve ut dette produktet først, jeg angrer ikke et sekund!
Etter bare første behandling så jeg tydelige resultater. Nå ser jeg nesten ikke noe til strekkmerkene, helt sykt.  Dette er noe som virker!!


Hilsen Elisabeth Eriksen 22 år fra Bergen  (før og etterbilder kommer etter fullført behandling)Litt om Triple Multiplex behandlingen:

âme pure™ er markedsledende som første i verden lanserer en Triple Multiplex Cellulite og Stretch Marks Treatment, som på 3 måneder vil redusere dine cellulitter og strekkmerker betydelig, men samtidig også slanke lårene dine med 1- 2kg. Effekten av behandlingen er støttet av 25 studier; og dermed er vår Triple Multiplex Cellulite og Stretch Marks Treatment en av markedets mest dokumenterte hud behandlinger..

Vil du prøve samme behandling som Elisabeth? Da kan du bestille den HER

Elisabeth Eriksen fra Bergen bestemte seg for å kjøpe Triple Multiplex behandlingen for strekkmerker etter graviditeten. www.amepure.com
Elisabeth Eriksen med CIT Body Roller fra âme pure™

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar