CIT Roller behandling erfaringer fra kunder

Det er nå 2 mnd siden jeg tok i bruk amè pure sine produkter for første gang, jeg har sliti veldig med gamle arr på den ene siden av munn/hake, disse er så ille at man kan se en dyp grop når jeg smiler noe som ikke er særlig sjarmerende. jeg hadde også veldig mye urenheter der pluss en mørk flekk som kan ses fra munnviken å nedover. på disse to mnd. jeg har brukt CIT face rolleren fra amè pure kan jeg se enorm forskjell! Den mørke flekken er mer eller mindre borte, uregnhetene er også borte og arret har blitt betydelig mindre som man kan se, arret er såpass dypt at jeg må påberegne litt mer tid på det. 

Det jeg har hatt stor effektivitet på er:

- Urenheter: Face rolleren hadde stor effekt på dette området
- Ujevn hud: Jeg har fått an fantastisk jevn og fin farge i huden som også kan ses på bildet ifht. før-bildet
- mørke områder:  jeg vet ærlig ikke om det er noe rolleren skal hjelpe mot og jeg vet heller ikke hva den mørke flekken er, det er bare noe som har kommet etter fryktelig mye med urenheter og arr. men rolleren hadde stor effekt også her.
- Arr: har definitivt også stor effekt her, men dype arr må man påberegne litt lengre behandling til. men man kan se stor forskjell allerede, noe jeg trodde jeg aldri kom til å få vekk.

Dette har gitt meg en mye større effekt enn det jeg trodde, halvveis uti behandlingen min spurte jeg hudpleieren her hvor jeg bor om hun hadde hørt om dette og om hun hadde tro på det. hun svarte at hun driver med dette selv, men at det selvfølgelig blir fryktelig dyrt ifht. til den mulgiheten vi nå har med å gjøre det hjemme, hun har sett og erfart at dette faktisk har effekt på disse problemområdene.
Å ikke minst, det er helt naturlige stoffer. etter fødselen min har huden min begynt å reagere veldig mot forskjellige hudprodukter, den har blitt veldig sensetiv og da er jo dette helt supert, helt rent og naturlig, det kan brukes med god samvittighet for huden.

Jeg kommer til å fortsette behandlingen å deler gjerne flere erfaringer etterhvert. kundeservice er også super men raske tilbakemeldinger. man får en følelse av at de virkelig bryr seg om sine kunder.

ANBEFALES!

Mvh
Monica Skogen

Prøv samme hjemmebehandling som Monica Skogen HER 20% rabatt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar