CIT Rolleren mot akne arrene mine reddet selvtilliten min!

Uten CIT Rolleren ville jeg fortsatt hatet huden min i ansiktet, at den har endret seg så mye som den har er nesten uvirkelig for meg!
Nå er det vår også er plutselig sommeren her, jeg gleder meg så utrolig mye, dere aner det ikke.
Denne sommeren skal jeg virkelig nyte solen og la huden min puste slik den burde få lov til av og til!

Avhengig av brunkremDet har vært et stort slit med den brunkremen, det å være så avhengig av den har vært veldig kjedelig. Har alltid måttet passe på å ha brunkremen min. Og det har ikke kunnet være hvilken som helst men en skikkelig dekkende med både primer, concealer og fundation i et.
Det å ikke kunne sove over hos noen fordi brunkremen stod igjen hjemme er jo latterlig i grunnen, men slik blir det lett for de som sliter veldig med huden sin. Den blir et slags "skjold" for hud problemene dine.

Før slet jeg veldig med arr, kviser og lilla/røde merker på kinnene. Jeg fikk ofte store kvise utbrudd og ingen kremer og renser gjorde noe med dette.
Nå er det så minimalt at jeg føler meg komfortabel nok til å sitte litt uten sminke.
Det som jeg faktisk priser meg mest lykkelig for er alle de store lilla flekkene som er borte. Nå er det bare noen små og få lyserøde prikker igjen som sikkert også vil forsvinne til jeg er ferdig behandlet.

Jeg har akkurat nå en GIVE AWAY her på bloggen, en av dere kan vinne en slik CIT Roller face til ansiktet. Den har en verdi på 1599,- Da er alt inkludert. Men den er nå nedsatt til 1199,- for de som ønsker å kjøpe den uansett!

Delta i konkurransen om en CIT Roller deluxe Limited edition på sunnivapollestadhaugland.blogg.no

Skaff deg din egen CIT Roller face HER!

Før og etter bilder av meg uten sminke finner du her: sunnivapollestadhaugland.blogg.no
- Den er utrolig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar