Om oss

âme pure™ sine naturlige produkter gir tydelige resultater med dokumentert og bevist effekt. Vi har markedets beste kvalitet og priser.
âme pure™ betyr «ren sjel» på fransk. Rent og naturlig er nettopp hva vi er opptatt av. Alle våre produkter er 100% naturlig, og er dermatologisk testet. De inneholder også aktive ingredienser som har dokumentert og bevist effekt.
Det er meget viktig for oss at produktene har maksimal effekt og at risikoen for ubehag, som for eksempel allergi etc, reduseres til et minimum. 
Derfor er det viktig for oss at vi kun har produkter vi selv har utviklet og testet, eller som vi har vært med å utvikle sammen med våre produsenter. 

Vi har lang erfaring fra det internasjonale cosmeceutical-markedet, som gjør at vi har unike relasjoner til våre samarbeidspartnere. 

Høy kvalitet til en rimelig pris.
Mange lurer på hvordan vi klarer å ha så høy kvalitet på produktene våre, samtidig som vi er prisledende. Det er enkelt forklart; vi går aldri på kompromiss med kvalitet. 
6 ganger i året reiser vi rundt i verden, og besøker våre partnere. Vi kjøper direkte fra produsenter, og unngår dermed alle fordyrende ledd. 

Vi bruker ofte de samme produsenter som de kjente merkevarene, som typisk er 3-5 ganger dyrere i butikk i Norge. âme pure gir deg mulighet til å kjøpe høy kvalitet til lav pris.

Vårt motto er derfor ganske enkelt: Best kvalitet og best pris!
Varene sendes fra Norge slik at våre kunder unngår toll.

Full returrett
Det er full returrett på alt du kjøper innen 14 dager dersom du skulle skifte mening. Husk dette gjelder kun uåpnete produkter.

Kundeservice
Trenger du hjelp eller har spørsmål om produktene eller hvordan du skal bruke dem, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice på info@amepure.com 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar