Kristina Valerievna behandler strekkmerker med CIT Body Roller og Collagen Therapy og det fungerer!

Den flotte bloggeren Kristina Valerievna behandler strekkmerker på magen, etter at hun ble gravid da hun fikk barn som 14 åring. 


DETTE FUNGERER MOT STREKKMERKER!

Husker dere at jeg fortalte om Cit body-roller'n til AmePure som jeg skulle teste ut?  
Du kan kjøpe CIT Body Roller og Collagen Therapy Gel med 25% rabatt HER

Kort fortalt: Cit (body)roller er en rulle med 400 mikroskopiske nåler som skal rulles over huden på problemområder med strekkmerker, celulitter eller rynkete hud. (Denne skal ikke brukes i ansiktet). Dette er Norges første Cit Body Rolle som faktisk er utviklet etter dokumenterte studier.
Rolleren har en behandlingstid på to måneder. Den skal ikke brukes hver dag i to måneder da huden trenger å leges.
Hvis du velger å gjøre 4 behandlinger den uken du skal rulle vil dette være optimalt med rulling: søndag, tirsdag, torsdag og lørdag deretter 1 ukes pause. Her vil du ha 1 dags mellomrom mellom behandlingene.

Deretter 1 ukes pause fra rulling.

Nålene i rullen lager bittesmå hull i huden og lurer den til å tro at det er sår i huden slik at ny hud produseres over.
Det er anbefalt og bruke Collagen Therapy Gel som inneholder mange aktive ingredienser for å øke kollagen produksjonen i huden, som igjen gir et enda bedre resultat med oppstrammende, sunn og frisk hud!
Rolleren skal minske strekkmerker og celulitter betydelig og til dels fjerne dem helt.  (Dette er beviste kliniske studier)

Behandlingen blir også mer behagelig og du unngår rødhet og en brennende følelse, som kan oppstå dersom man bruker Collagen Therapy Gel, i tillegg til at gel'en s
timulerer og regenererer immunforsvaret i huden kraftig som gjør at opptaket av collagen blir optimalt, men også at huden din er best mulig beskyttet mot fremtidig aldringsprosess. Collagen Therapy Gel tilfører maksimal fuktighet til huden, og det er viktig for å få best mulig resultat. Behandlingen blir langt i fra like bra uten gel'en.Jeg har nå brukt rolleren over en periode men jeg er ikke helt ferdig med behandlingstiden enda. Til tross for dette så har jeg allerede begynt å se forskjell på huden!
Som dere ser på bilder over så har jeg endel strekkmerker på magen etter jeg var gravid og fødte barn for flere år siden, og noen av merkene er ganske dype så det tar tid og få behandlet disse ordentlig, men jeg ser at behandlingen hjelper så det er veldig overraskende og moro for det er sjeldent jeg faktisk finner produkter som gjør det dem lover! Jeg gleder meg til og fortsette og bruke produktet og se enda bedre resultater!

Strekmerkene har selvsagt ikke blitt helt borte for det finnes ingen magisk kur som kan fjerne slikt over natten, da må du isåfall legge deg under kniven, men derimot så kan man se store endringer om man bruker dette produktet og fullfører behandlingstiden på 2-3 måneder.

Til neste uke så lanserer forresten AmePure en helt ny strekkmerke-og cellulitt krem som visstnok skal være enda mer effektiv å bruke på slike områder etter man har brukt rolleren. Denne kremen skal være en av de mest effektive kremene på markedene. De har brukt to år på å utvikle den sammen med flere professorer.
Den er jeg så heldig og får teste ut, så  jeg gleder meg til og fortelle meningen min om den.

Psst! Hvis dere bestiller noe fra nettsiden til AmePure og skriver Kristinavalerievna i rabattkode feltet så får dere med en gratis velkomstgave! ♥
Dersom du sliter med kviser, arr, store porer eller rynker i ansiktet  kan jeg anbefale Cit face roller som jeg også bruker. Les mer om min erfaring på bloggen min. 

Dere kan lese om andre som har prøvd denne behandlingen HER 
Alle de dokumenterte studiene for denne behandlingen kan dere lese om HER 

Du kan kjøpe CIT Body Roller og Collagen Therapy Gel med 25% rabatt HER

Følg med på Kristina sin behandling på bloggen hennes :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar