JA, CIT Roller fra âme pure™ fungerer. Les dette og bli overbevist! Før og etterbilder vedlagt

Ja, CIT Roller behandlingen til âme pure™ fungerer og vi ønsker å vise dere noen før- og etterbilder av problemområder som kan bli behandlet med CIT Roller og Collagen Therapy gel.

Vi kan bekrefte at behandlingen HAR vært testet i en rekke kliniske studier som har vist dokumentert effekt.

Den faglige forståelsen av dokumentert effekt, er at det i kliniske studier er dokumentert en signifikant effekt. Mer enn 20 studier de siste 10 årene har vist entydig positive effekt i samtlige studier.

Allerede i 20-årene reduseres kroppens produksjon av kollagen, som er halvert når man er 35 år. Nålene gir en «panikk» i overflaten av huden, og starter en omfattende produksjon av kollagen. Kroppen får dermed tilbake kollagenproduksjonen man hadde i ungdomsårene. Dermed vil ny hud erstatte den gamle. Avhengig av hvor dype nålene er, så vil denne effekten også foregå nedover i huden. Derfor viser studier at rynker, slapp hud, arr og strekkmerker som ikke går så dypt, har meget positive effekt med CIT Roller i kombinasjon med Collagen Therapy Gel.

Bildet viser hva som skjer med huden under behandlingen:Holder det med kun CIT Roller for å få et bra resultat? Nei.
  • Behandlingen blir mer behagelig og du unngår rødhet og en brennende følelse, som kan oppstå. Etter kun 30 minutter er huden «normal» igjen. Uten Collagen Therapy Gel kan dette ta over 1 døgn før rødheten og ømheten er borte (som om du er "solbrent").
  • Stimulerer og regenererer immunforsvaret i huden kraftig som gjør at opptaket av kollagen blir optimalt, men også at huden din er best mulig beskyttet mot fremtidig aldringsprosess.
  • Collagen Therapy Gel tilfører maksimal fuktighet til huden, som er viktig for et optimalt resultat.

Vi får også noen kommentarer om billige hud rollere. Vi fraråder på det sterkeste å kjøpe billige hud rollere. Disse er ikke utviklet ihh til de som er brukt i de kliniske studiene, og har ofte alt for mange nåler (500/540 nåler). Det er ikke noe dokumentasjon at disse rollerne gir noe effekt overhode. Tvert om, så viser det seg at de kan knekke og ødelegge huden, samt skape allergiske reaksjoner. Ofte er disse nålene heller ikke laget av Medisinsk rustfritt stål, slik som våre CIT Roller med 192 syltynne nåler fra âme pure™. Dessverre finnes det mange useriøse aktører på markedet, som rett og slett kan gjøre utgangspunktet mye verre! Pass dere for å bruke feil ruller

20% rabatt på CIT Face Roller Deluxe finner du HER
25% rabatt på CIT Body Roller Deluxe finner du HER

En kvinne på 28 år har behandlet sine aknearr.
En kvinne på 24 har slitt mer arr etter vannkopper


Kvinne 47 år har behandlet pannen for rynker


Denne kvinnen har slitt med arr og flekker grunnet akne. * Dokumenterte studier ligger i vår nettbutikk og du finner de HER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar