Enda en fornøyd kunde som har lyst å dele sin erfaring med CIT Face roller fra âme pure™

Vi setter alltid stor pris på å få tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi vet det er en noen som er skeptisk til behandlingen, da de har prøvd andre produkter som både lover "det ene og det andre."
Vi ønsker derfor å legge ut tilbakemeldingene vi får fra våre kunder, som synes det er greit å gå ut med navn og bilde.

Vi fikk en veldig hyggelig og positiv e-post fra flotte Monica Skogen som er midt i behandlingen med CIT Face Roller deluxe pakke:

Monica Skogen: 
Jeg ser stor forskjell etter kun første behandling. Jeg har aldri hatt noe virkning av noe som skal gi en såkalt wow-effekt, man må som regel også bruke produktene over lang tid og gjerne kjøpe flere produkter før de kan gi et muligens resultat, disse produktene overbeviser etter kun de første behandlingene! jeg hadde store porer og acnearr som ble redusert betraktelig etter kun en behandling. Grunnen til at jeg ga dette en sjangs var grunnlaget på hvorfor det fungerer, det virket logisk. Servicen og oppfølgingen var også helt super! Dette kan trygt anbefales til andre for en liten selvtillitboost, en 6èr fra meg :) før og etter bilder kommer. hilsen en helt vanlig kunde.
Monica Skogen- Fornøyd kunde
Har du lyst til å teste CIT Face roller du også? Da kan du bestille HERIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar